Alles over uitvaart in Amsterdam

Verhaal en Rite Carla van der Heijden

Carla van der Heijden verzorgt rituelen en toespraken bij uitvaarten.

Samen met nabestaanden zoek ik naar een persoonlijke en eigentijdse vormgeving van begrafenissen en crematies. Daarbij is veel mogelijk. Ik werk samen met uw eigen uitvaartondernemer.

Bij een dierbare voor wie een christelijke traditie (RK of PKN) belangrijk was, of die op een eigen manier met geloof bezig is geweest, kan ik met een toespraak, een enkel gebed of een zegening recht doen aan de overledene en ook aan nabestaanden, zonder dat er een echte kerkdienst hoeft te zijn. Daarbij is veel ruimte voor eigen inbreng, bijvoorbeeld van familie, vrienden of collega’s. Tijdens de ceremonie draag ik naar keuze donkere kleding, een crèmekleurig toga, of casual kleding als dat in uw situatie meer passend is.

De herdenkingsbijeenkomst kan in een uitvaartcentrum plaatsvinden, maar ook in een kerk of op een andere locatie. Indien gewenst ga ik daarna mee naar de begraafplaats of het crematorium.

Ik ben professioneel geestelijk verzorger en heb een lange en veelzijdige werkervaring. Hierdoor heb ik intensieve contacten opgebouwd met veel verschillende mensen, met allerlei religieuze en culturele achtergronden. Zelf heb ik een katholieke achtergrond, een oecumenische instelling en sta open voor alle levensbeschouwelijke en spirituele tradities.

Ik ben beschikbaar voor een begrafenis of crematie in de wijde omgeving van Amsterdam en kom vrijblijvend naar u toe voor een gesprek.


Contact

Bezoekadres  :  Bickerswerf 66
1013KX  Amsterdam
Postadres  :  Bickerswerf 66
1013KX  Amsterdam
E-mail  :  info@verhaalenrite.nl
Web  :  www.verhaalenrite.nl
Telefoon  :  0203303338
Mobiel  :  0611293224

Foto's: