Alles over uitvaart in Amsterdam

ima afscheidszorg

Afscheids- en uitvaartzorg voor pasgeboren baby's. 24 uur per dag bereikbaar op 085-877 08 09. Als welkom heten en afscheid nemen samenkomt

Als je baby sterft rondom de geboorte, komen welkom heten en afscheid nemen samen. We zullen daarom niet alleen aandacht besteden aan het afscheid van je baby maar we zullen je ook helpen bij het verwelkomen van je kindje. In de dagen tussen de geboorte en de uitvaart zijn er verschillende manieren om je kindje te leren kennen. Uiteraard kun je zelf aangeven waar je behoefte aan hebt.
Wij kunnen je begeleiden bij het afscheid en we kunnen de uitvaart, begrafenis of crematie voor je regelen. Als je je kindje mee naar huis wil nemen, kunnen we je kindje koelen met een speciale babykoeling. Ook kunnen we je helpen een babymandje of babykistje uit te kiezen.

Als moeder verlies je niet alleen je kind, je bent ook kraamvrouw. Je hebt een zwangerschap en een bevalling achter de rug. Dat vraagt om speciale zorg.

Als je baby is overleden of je weet dat je baby gaat overlijden en je wilt hulp, advies of je wilt dat ima de begrafenis of crematie verzorgt, dan kun je 24 uur per dag contact met ons opnemen op 085-877 08 09. We werken landelijk.

Bijna alle uitvaartverzekeringen, zoals Yarden, Monuta, Ardanta en Axent vergoeden de uitvaart van een pasgeboren baby.


Contact

Bezoekadres  :  Maanzaaderf 20
1112JM  Diemen
Postadres  :  Maanzaaderf 20
1112JM  Diemen
E-mail  :  info@ima-afscheidszorg.nl
Web  :  www.ima-afscheidszorg.nl
Telefoon  :  085-877 08 09
Mobiel  :  06-37424848

Video ima afscheidszorg


Foto's:

Overlijden in Amsterdam melden?
Bel nu direct: 06 4897 4500