Alles over uitvaart in Amsterdam

AKER uitvaarten - Eva de la Mar

Grip op uw uitvaart

Wanneer we een dierbare verliezen is het belangrijk om op een goede manier afscheid te kunnen nemen. Het organiseren van een uitvaart kan overweldigend en complex zijn. Als funeral planner neem ik u die zorg graag uit handen.
Door goed te luisteren naar uw behoeftes en stil te staan bij de wensen van de overledene ontstaat er uit gezamenlijke ideeƫn een crematie of begrafenis op maat. Een afscheid dat goed past bij de wijze waarop uw dierbare heeft geleefd vormt een waardevolle herinnering en helpt bij het afscheid nemen.
Naar behoefte leg ik u een breed aanbod aan keuzes voor om voor iedere wens de meest passende invulling te vinden. Creatieve oplossingen en moderne technieken maken veel mogelijk.

Voor bijzondere gebruiken uit verschillende culturele achtergronden is aandacht en ruimte. Indien nodig hoort een respectvolle repatriƫring naar het thuisland ook bij een waardig afscheid.

Kleinschalige dienstverlening tegen een eerlijke prijs. Ook als u een uitvaartverzekerng heeft. Natuurlijk hebben we goede contacten met het crematorium en de begraafplaats bij u in de buurt.


Contact

Bezoekadres  :  Jan Benninghstraat 5
1181SB  Amstelveen
Postadres  :  Jan Benninghstraat 5
1181SB  Amstelveen
E-mail  :  e.delamar@akeruitvaarten.nl
Web  :  akeruitvaarten.nl/uw-uitvaart-verzorger/Eva-de-la-Mar/
Facebook  :  https://www.facebook.com/pages/AKER-uitvaarten/634946523225867
Telefoon  :  06 54650005

Video AKER uitvaarten - Eva de la Mar


Foto's:

Overlijden in Amsterdam melden?
Bel nu direct: 06 4897 4500