Alles over uitvaart in Amsterdam

De Maan uitvaarten

Zacht, zeker en zorgvuldig

RUST, AANDACHT EN ZORGVULDIGHEID
De Maan uitvaarten regelt en begeleidt begrafenissen en crematies in Amsterdam en wijde omgeving.
Bij De Maan hebt u vanaf de laatste verzorging tot en met de uitvaart steeds met een en dezelfde persoon te maken, dus niet steeds weer een nieuw gezicht waar u aan moet wennen. Wij nemen de tijd om goed naar u te luisteren en dragen, als u alles nog niet zo duidelijk voor ogen hebt, passende ideeën aan zonder het beschikbare budget uit het oog te verliezen. We stimuleren actief deelnemen aan het afscheid, maar nemen uit handen wat u niet zelf wilt doen.

ONAFHANKELIJK EN TRANSPARANT IN KOSTEN
Zo gauw de uitvaart op hoofdlijnen duidelijk is, zetten we de kosten voor u op papier. Bij ons geen verrassingen achteraf. En omdat we geen opslag rekenen over producten (bijvoorbeeld een kist) en diensten (bijvoorbeeld de huur van een rouwauto) van derden, kunnen we altijd een scherpe prijs aanbieden. Ons advies is onafhankelijk omdat wij niet gebaat zijn bij welke keuze dan ook.

SOMS ALTERNATIEF, SOMS TRADITIONEEL
Of de uitvaart nu groot of klein wordt, heel alternatief of juist traditioneel, De Maan realiseert het. Bijzondere kisten, manden of wades, eigen rituelen, live muziek, unieke locaties, alternatief rouwvervoer, er is meer mogelijk dan de meesten denken. Maar dat is niet per se wat het afscheid mooi maakt; kleine dingen kunnen een uitvaart heel persoonlijk maken. Het zit juist ook in de details.

WAAR U OOK VERZEKERD BENT, U KUNT BIJ ONS TERECHT
U bent niet verplicht voor de begeleiding van de uitvaart het nummer op de uitvaartpolis te bellen. Met andere woorden: u bent altijd vrij in de keuze van de uitvaartbegeleider hoe u ook verzekerd bent.
Wij handelen kostenloos de uitvaartpolis(sen) voor u af; u hebt daar dan verder geen zorgen over.

ALS IK LATER DOOD BEN EN WAT IK DAN ZOU WILLEN
Samen met een aantal andere uitvaartbegeleiders hebben wij een uitvaartwensenboekje uitgebracht met als titel ‘Als is later dood ben en wat ik dan zou willen’. We krijgen hierop veel positieve reacties. Het wordt ervaren als speels en lichtvoetig ondanks het toch zware onderwerp. Het blijkt een steun bij het voeren van gesprekken over een uitvaart, zelfs als het onderwerp onbespreekbaar lijkt. En ook blijkt het een boekje dat goed helpt keuzes te maken voor, en een beeld te vormen van de eigen uitvaart.

ORIËNTEREND GESPREK
We komen graag bij u langs om uw ideeën voor een uitvaart te bespreken en te kijken naar de mogelijkheden. Het gaat er dan niet om alles tot in detail vast te leggen, maar meer om te achterhalen wat er voor u werkelijk toe doet. Dit gesprek kost u niets; als u dat wilt, leggen we uw wensen vast en stellen een vrijblijvende kostenindicatie op. U kunt bellen voor een afspraak op 06 – 309 65 421 of een e-mail sturen naar info@demaanuitvaarten.nl.

DE MAAN IN HET KORT

 • Opgezet door Margon de Vries, gediplomeerd uitvaartbegeleider
 • Scherpe en eerlijke prijs
 • Deskundig en zorgvuldig
 • Uitgebreid netwerk van professionals in de uitvaartbranche
 • Veel kennis van duurzame uitvaart
 • Kostenloos oriënterend gesprek
 • Mede-uitgever van ‘Als ik later dood ben en wat ik dan zou willen’


  Contact

  Bezoekadres  :  Eerste Keucheniusstraat 32G
  1051HS  Amsterdam
  Postadres  :  Eerste Keucheniusstraat 32G
  1051HS  Amsterdam
  E-mail  :  info@demaanuitvaarten.nl
  Web  :  www.demaanuitvaarten.nl
  Mobiel  :  06-309 65 421

  Foto's: