Alles over uitvaart in Amsterdam

Avunea Uitvaartzorg

uitvaartzorg op maat

De dood is onvermijdelijk. Sterven hoort net zo goed bij het leven als geboren worden, opgroeien, houden van en samen zijn. Toch zijn we diep geraakt als een naaste overlijdt. Verdrietig, verlamd.
De uitvaartverzorgers van Avunea helpen je in die zware periode met raad en daad. Voor, tijdens en na de uitvaart. Persoonlijk en respectvol, met helderheid over alle keuzes die je moet maken, tegen een eerlijke vergoeding.

Eerlijk
De meeste Nederlanders hebben een uitvaartverzekering. Toch moet je voor de meeste uitvaarten achteraf bijbetalen. Veel uitvaarten zijn dus duurder dan nodig is. Bij Avunea doen we dat anders. We hanteren een eerlijke vergoeding voor onze diensten. Bovendien leggen we niets bovenop de kosten van derden, zoals voor de kist of urn, bloemen of drukwerk. Op die manier ontstaat crematie of begrafenis met een fatsoenlijke prijs. Mét behoud van de kwaliteit, het respect en het persoonlijk karakter.

Persoonlijk
Bij Avunea beseffen we dat ieder mens uniek is. Zo vinden we het belangrijk dat je een uitvaartverzorger kiest die bij je past. Daarom heeft ieder van onze uitvaartverzorgers een eigen profielpagina op deze website. Je kunt op die manier in alle rust een keuze maken. Onze uitvaartverzorger is voor, tijdens en na de uitvaart je persoonlijke steun en toeverlaat. Zij of hij helpt je bij het nemen van alle beslissingen. Om met een respectvol afscheid recht te doen aan het karakter van de overledene.

Helder
Bij Avunea maken we geen keuzes voor jou, maar met jou. Juist in verdrietige omstandigheden is het belangrijk om zelf de touwtjes in handen te hebben. Dat versterkt de verbondenheid, zo begint de rouwverwerking. Op deze website vind je een duidelijk overzicht van alle uitvaartmogelijkheden, met de bijbehorende kosten. Dat voorkomt onprettige verrassingen achteraf. We laten ook met een paar voorbeelden zien wat dat betekent. Daardoor weet je precies van tevoren wat je zult uitgeven of kunt besparen. Helder betekent ook dat we laten zien wat anderen van onze dienstverlening vinden. Open en transparant.


Contact

Bezoekadres  :  Zeeburgerdijk 112
1094AJ  Amsterdam
Postadres  :  Zeeburgerdijk 112
1094AJ  Amsterdam
E-mail  :  info@avunea.com
Web  :  avunea.com/nl/
Telefoon  :  0850410550

Foto's:

Overlijden in Amsterdam melden?
Bel nu direct: 06 4897 4500