Alles over uitvaart in Amsterdam

Onyx Uitvaart

Voor een persoonlijke en betaalbare uitvaart

Onyx Uitvaart is gevestigd in Amsterdam, maar verzorgt uitvaarten bij alle begraafplaatsen en crematoria in de Randstad.

Voor ons is elke uitvaart een persoonlijke uitvaart, maatwerk. Of het nu gaat om een budget uitvaart met een besloten afscheid in het uitvaartcentrum, een eco-uitvaart met kistkoeling via graszoden of een uitgebreide uitvaart met livemuziek in het clubhuis van de sportvereniging . Onze uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar en zijn goed op de hoogte van alle mogelijkheden in Amsterdam. We bespreken in alle rust uw wensen en denken met u mee. Uw wensen staan voorop.

Voor de meest voorkomende uitvaarten heeft Onyx pakketten met vaste prijzen gemaakt waarmee u terecht kunt op De Nieuwe Ooster, De Nieuwe Noorder, Westgaarde, Zorgvlied, St. Barbara, Vredenhof en Begraafplaats Buitenveldert. Hebt u andere wensen dan in onze pakketten vermeld, dan maken we binnen 24 uur een heldere begroting voor u. Vanzelfsprekend kunt u met elke uitvaartverzekering bij ons terecht.

Meer informatie? Klikt u voor een uitvaart in Amsterdam
op www.uitvaartondernemeramsterdam.nl, voor Haarlem
op www.uitvaartondernemerhaarlem.nl en voor Driehuis
op www.uitvaartondernemerdriehuis.nl


Contact

Bezoekadres  :  Pieter de Hoochstraat 76hs
1071EJ  Amsterdam
Postadres  :  Pieter de Hoochstraat 76hs
1071EJ  Amsterdam
E-mail  :  info@onyxuitvaart.nl
Web  :  www.onyxuitvaart.nl
Telefoon  :  085 0160028

Foto's: