Alles over uitvaart in Amsterdam

ABC-UZ

Professionele uitvaartverzorging die aansluit bij uw wensen en waarden

Sinds 1980 ... meer dan alleen uitvaartzorg
Al meer dan 35 jaar zorgen wij er met u voor dat ook het laatste afscheid betaalbaar blijft. Voor iedereen, ongeacht bij welke maatschappij hij of zij de uitvaartverzekering heeft afgesloten. ABC-UZ is een landelijk werkende coöperatieve uitvaartorganisatie zonder winstoogmerk. Zij biedt het hoogste niveau van dienstverlening, met de kwalitatief beste producten, tegen de laagste tarieven en … wil dat ook blijven doen.

Gediplomeerd, gecertificeerd en geregistreerd
ABC-UZ werkt uitsluitend met medewerkers die voldoen aan de criteria van brancheorganisatie ABCON-PRO. Slagen voor een uitgebreid introductieprogramma is altijd voorwaarde. U kunt er van op aan dat professionele uitvaartverzorgers u begeleiden bij het vinden van een goed evenwicht tussen wensen en waarden en de emotionele en financiële afweging daarvan.

Hoogst haalbare classificering
ABC-UZ is geregistreerd lid van brancheorganisatie ABCON-PRO én gecertificeerd lid G-3 Totaal Keurmerk van Stichting AMBI-CARE Zorg Diensten Groep Nederland. Hiermee voldoet ABC-UZ aan de hoogst haalbare classificering in de uitvaartbranche. Voor u als consument dient deze classificering als herkenning van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en dienstbaarheid.

Gezamenlijk gedragen visie ... van, voor en door iedereen!
ABC-UZ hecht eraan dat iedereen altijd en dichtbij gebruik kan maken van het hoogste niveau van dienstverlening, met de kwalitatief beste producten, tegen de laagste tarieven. We respecteren elke levensovertuiging of religie. Welke levensstijl of geloof u ook heeft, ABC-UZ helpt u altijd direct verder.

Wij willen u topservice geven
Heeft u vragen, advies of direct hulp nodig? Een verwacht sterven of een melding van overlijden? Elders of niet (voldoende) verzekerd? Leg gerust contact met ABC-UZ: bel 06 - 444 3 222 0 of e-mail info@abc-uz.nl. Wij zijn altijd persoonlijk bereikbaar en helpen u direct verder.


Contact

Bezoekadres  :  Jan Campertplein 65A
1382ST  Weesp
Postadres  :  Postbus 5294
1380GG  Weesp
E-mail  :  info@abc-uz.nl
Web  :  www.abc-uz.nl
Telefoon  :  06-444.3.222.0
Mobiel  :  06-444.3.222.0

Foto's: