Alles over uitvaart in Amsterdam

Uitvaart24

Landelijke dekking, plaatselijk betrokken

Uitvaart24 is als uitvaartverzorger gevestigd in Amsterdam, maar verzorgt uitvaarten op iedere begraafplaats en alle crematoria.

Onze goede contacten op de Nieuwe Ooster, de Nieuwe Noorder, Zorgvlied en Westgaarde zorgen ervoor dat wij een betaalbare uitvaart kunnen laten plaatsvinden op een persoonlijke en waardige manier.

Als er een budget voor de uitvaart beschikbaar is of een uitvaartverzekering aanwezig, wij zullen altijd de mogelijkheid bieden om u te bedienen voor een waardig afscheid.

Steeds vaker komt het voor dat nabestaanden kiezen voor een persoonlijke uitvaart. Dit is een goede ontwikkeling binnen de uitvaartbranche.

Het hoeft niet te blijven bij slechts een witte uitvaartkist, maar zelf de overledene verzorgen, zelf de uitvaart regelen, de toespraak bij de plechtigheid, het maken van een online condoleance, samen verzorgen wij datgene dat voor u van belang is.

Live muziek bij de plechtigheid, een dienst in de Arena zoals bij Hazes zijn uitvaart, klassieke muziek in de aula of juist Hardwell in het uitvaartcentrum, uw wensen staan centraal.

Uiteindelijk geeft u de input van de uitvaart, wij zorgen dat uw wensen worden uitgevoerd.

Wij hebben geen algemeen belang, slechts uw belang.


Contact

Bezoekadres  :  Portsmuiden 14
1046AJ  Amsterdam
Postadres  :  Portsmuiden 14
1046AJ  Amsterdam
E-mail  :  info@uitvaart24.nl
Web  :  www.uitvaart24.nl
Telefoon  :  0202103020

Video Uitvaart24


Foto's: